S.P.A.

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Forma Tibi is dé plek waar jij en jouw huid helemaal tot rust komen. Alle behandelingen worden gegeven met pure aandacht voor jou en jouw huid.

In de salon forma tibi werk ik met 100% natuurlijke huidmerken: societe provencale d’ aromatherapie (S.P.A.) aromatherapie & les gavots de provence (L.G.) fytotherapie
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van etherische oliën, lavendel, druivenpit olie en bijenwas. Deze werkstoffen zijn 100% natuurlijk en vormen van nature een conserveringsmiddel waardoor wij chemische/synthetische stoffen kunnen uitsluiten.

Daardoor kunnen deze werkstoffen dieper in uw huid dringen. Dat betekend dat uw huid beter gevoed zal worden en beter resistent zal zijn tegen vrije radicalen.
Ik maak de producten op maat voor uw huid en geef u daar het beste advies in.

Maximaal resultaat? Verzorg de huid van binnenuit en van buitenaf. Bewezen is dat alleen huidverzorging niet het meest optimale resultaat geeft om een betere huidconditie te krijgen. Want waarom is de huid in de conditie zoals hij is?

Als je dat antwoord weet, kun je iets aan de oorzaak doen. Dit is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Maar met S.P.A.-aromatherapie wordt juist dààr naar gekeken. Zo wordt de verbetering van de huid bij de oorzaak aangepakt. Vaak wordt gedacht dat dit is op te lossen door gebruik van voedingssupplementen.

Maar deze zijn ‘slechts’ een aanvulling op mogelijke tekorten. Het woord ‘voedingssupplement’ zegt het zelf al; supplement = aanvulling. Ook dit is maar een gedeeltelijke oplossing. Etherische oliën werken altijd rechtstreeks op de oorzaak. Even een concreet voorbeeld: Stel, u heeft last van rode adertjes in het gezicht (couperose). Dit ontstaat omdat het bindweefsel (het ‘elastiek) in de bloedvaatwandjes verslapt is.

Een voedingssupplement moet eerst opgenomen worden via het maag-darmkanaal naar de bloedbaan. Etherische oliën werken rechtstreeks en direct op het bindweefsel van de vaatwanden en versterken het.

Prijzen

Aromatherapie huidverstevigende behandeling

S.P.A. 105 minuten

€115,50

Aromatherapie huidverbeterende behandeling

S.P.A. 90 minuten

€90,50

Aromatherapie huidverbeterende behandeling

S.P.A. 60 minuten

€62,50

Aromatherapie huidverzorgende behandeling

S.P.A. 55 minuten

€57,-