Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Altearah

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Forma Tibi is dé plek waar met geheel natuurlijke merken wordt gewerkt. Elk product is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen met elk zijn eigen specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend, tegen bacteriën of virussen, herstellend, voor de ontspanning of juist meer energie, en zo nog veel meer.

In de salon Forma tibi werk ik met een 100% natuurlijke huidmerken: Altearah volgens de franse aromatherapie  Dit merk werkt volgens een verbinding.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van etherische oliën, lavendel, druivenpit olie en bijenwas. Deze werkstoffen zijn 100% natuurlijk en vormen van nature een conserveringsmiddel waardoor er chemische/synthetische stoffen kunnen worden uitgesloten.

Daardoor hebben deze werkstoffen de mogelijkheid dieper in de huid te dringen. Dat betekend dat je huid beter gevoed wordt en beter resistent zal zijn tegen vrije radicalen.
Ik maak de producten op maat voor jouw huid en geef daarbij het beste advies.

Maximaal resultaat? Verzorg de huid van binnenuit en van buitenaf. Bewezen is dat alleen huidverzorging niet het meest optimale resultaat geeft om een betere huidconditie te krijgen. Want waarom is de huid in de conditie zoals hij is?

Als je dat antwoord weet, kun je iets aan de oorzaak doen. Dit is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Maar met Altearah franse aromatherapie wordt juist dààr naar gekeken. Zo wordt de verbetering van de huid bij de oorzaak aangepakt. Vaak wordt gedacht dat dit is op te lossen door gebruik van voedingssupplementen.

Maar deze zijn ‘slechts’ een aanvulling op mogelijke tekorten. Het woord ‘voedingssupplement’ zegt het zelf al; supplement = aanvulling. Ook dit is maar een gedeeltelijke oplossing. Etherische oliën werken altijd rechtstreeks op de oorzaak. Even een concreet voorbeeld: Stel, je hebt last van rode adertjes in het gezicht (couperose). Dit ontstaat omdat het bindweefsel (het ‘elastiek) in de bloedvaatwandjes verslapt is.

Een voedingssupplement moet eerst opgenomen worden via het maag-darmkanaal naar de bloedbaan. Etherische oliën werken rechtstreeks en direct op het bindweefsel van de vaatwanden en versterken het.

Prijzen

Aromatherapie huidaanpakkende behandeling

110 minuten

€118

Aromatherapie huidaanpakkende behandeling

90 minuten

€93

Aromatherapie huidvoorkomende behandeling

60 minuten

€65

Aromatherapie huidstabiele behandeling

55 minuten

€62