Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Rosacea

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Misschien dat jij je herkent in dit huidprobleem? Of deels, dat kan natuurlijk ook! Kijk nog even naar de andere soorten huidtypes zodat je wellicht een andere herkenning ziet en laat mij jou dan informeren.

Wat is Rosacea?

Rosacea is een huidprobleem waarvan de huid rood ziet met daarop zichtbare ontstekingen. Deze huid kan op allerlei manieren ontstaan en heeft specifieke aandacht nodig.

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling werk ik diep in de huidlagen waardoor de roodheid niet verergerd.


Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende (gezichts)behandeling wordt de huid optimaal gereinigd en gevoed waardoor er een verbetering in de huid ontstaat en het de roodheid voorkomt.

Aanpakkend | 90 of 110 minuten

De aanpakkende (gezichts)behandeling, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor zowel een reinigend, verzorgend als stimulerend effect op de roodheid in je huid, waardoor de roodheid zichtbaar verminderd.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat.