Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Couperose

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Wanneer je kiest voor de aanpakkende behandeling zorg ik ervoor dat je huid goed gemasseerd wordt waardoor je doorbloeding beter verloopt en daardoor zichtbaar je couperose verminderd. Tevens werkt dit ook als anti-age behandeling.

Wat is Couperose?

Wist je dat couperose hele kleine adertjes zijn in het gezicht? Deze adertjes horen eigenlijk niet zichtbaar te zijn. Doordat ze dat wel zijn weten we dat de huid daar wat dunner is en dat je huidconditie verbeterd moet worden. Dit gaan we doen door middel van de juiste behandelmethode op maat. 

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling werk ik diep in de huidlagen waardoor veroudering wordt vertraagd.

Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende (gezichts)behandelingen wordt de huid optimaal gevoed waardoor er een verbetering in de huid ontstaat.

Aanpakkend | 90 of 110 minuten

De aanpakkende (gezichts)behandeling, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor zowel een reinigend als een verzorgend effect.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat.