Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Huidspecialist Mandy

Voor elke huid een unieke behandeling op maat.

Natuurlijk kun je heel veel zelf doen voor je huid, maar een specialist weet toch net even meer. Bij Forma Tibi werk ik van buitenaf én binnenuit. Door van binnenuit en buitenaf jouw huid te behandelen ontstaat er een optimaal resultaat.

Mijn naam is Mandy Nijssen en ik ben afgestudeerd schoonheidsspecialiste op niveau 4. Ik blijf mijzelf ontwikkelen met verschillende trainingen, gericht op het verzorgen en verbeteren van de huid op een natuurlijke manier. Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd al de passie gehad om schoonheidsspecialiste te worden.

Waarom?
Omdat er in de cosmetica industrie tegenwoordig steeds meer gezocht wordt naar synthetische stoffen welke de huid te direct doen veranderen. Maar wat dit op langer termijn onze huid aandoet weten we eigenlijk niet.

Dit is een van de grote redenen dat ik voor dit vak heb gekozen, om te laten zien dat onze industrie te ver van de basis af gaat wijken en dat een natuurlijke manier van behandelen op langere termijn minder risico’s met zich mee zal brengen en effectiever zal zijn.

Altijd pure aandacht voor jou en jouw huid.

Stap 1.

Huidcheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de huidcheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de huidcheck. Ik ontwikkel een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel om jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Stabiele behandeling

Een professionele gezichtsbehandeling met Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.)/ Les Gavots de Provence bied meer dan alleen ontspanning. Het zijn behandelingen waarin ik een persoonlijke product keuze maak waardoor jouw huidprobleem op maat wordt behandeld.

Voorkomende behandeling

Is nog veel meer dan bindweefselmassage! Tijdens deze behandeling versterkt de elasticiteit van je huid en vervagen de rimpels. Gelaatscontouren worden gelift en de natuurlijke collageen en hydratatie worden gestimuleerd. Al na 1 behandeling verschijnt vitaliteit.

Google reviews

Dit vinden zij van forma tibi

Linda Vink
Linda Vink
Lees verder
"Mooie natuurlijke producten en professionele warme aandacht!"
Mar Blaauw
Mar Blaauw
Lees verder
"Mandy is een professional met op maat gemaakte producten. Een enorme aanrader voor een schoonheidsbehandeling."
Astrid Scholtz
Astrid Scholtz
Lees verder
“Kundige schoonheidsspecialiste, kijkt goed naar je huid en past de producten daarop aan.”
Truus Jongerius
Truus Jongerius
Lees verder
“Dit is een hele fijne schoonheidssalon, prachtig ingericht en een hele goede en fijne behandeling. Ik heb al diverse ervaringen maar deze is ECHT HELEMAAL top!!”