Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Eczeem

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Misschien dat je huid wel wat vaker jeukt en schilferig is, dat de plekjes komen en gaan in periodes. Maar dat je niet zeker weet of het nou eczeem is. Kom dan een keer langs, dan gaan we samen er eens naar kijken.

Wat is eczeem?

Eczeem is een probleem aan de huid waarbij je jeuk kunt ervaren en droogte van je huid.
Dit probleem gaan wij natuurlijk aanpakken zodat je minder klachten ervaart.

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling zorg ik dat je eczeem huid stabiel blijft en niet verergerd.

Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende (gezichts)behandelingen wordt de huid optimaal gevoed waardoor er een verbetering in de huid ontstaat.

Aanpakkend | 90 of 110 minuten

De aanpakkende (gezichts)behandeling, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor een huid waarin je echt gaat zien dat deze minder droog en schilferig gaat worden.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat.