Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Natural Face Lifting

Voor elke huid een unieke behandeling op maat.

Kies voor een bindweefsel massage behandelingspakket en ervaar hoe je huid gaat reageren als je deze spieren met regelmaat traint!
En dat geheel zonder botox en fillers.

Kuur 15 behandelingen

Tijdens deze 15 behandelingen ontvang je het meest uitgebreide pakket. In dit pakket zitten de 13 bindweefsel massage behandelingen, de huid verstevigende behandeling én de huidverstevigende behandeling met de een stimulerend masker voor de doorbloeding.

IMG_4321
Kuur 10 behandelingen

Bij een kuur van minimaal 10 behandelingen ga je merken dat je huid volledig aan de massage gewend is.

In dit pakket zitten de 9 NFL behandelingen en de huidverstevigende behandeling.

Kuur 5 behandelingen

Dit pakket bevat 5 behandelingen en is een mooi startpakket om te ervaren wat de massages voor jou huid kunnen doen.

In dit pakket zitten de 4 NFL behandelingen en de huidverstevigende behandeling.

Alle producten volledig op maat naar uw huid.

Sinds 2012 bied ik huidverzorging én huidverbetering in de meest natuurlijke vorm. Alle behandelingen worden gegeven met pure aandacht voor jou en jouw huid.

Natuurlijk kun je heel veel zelf doen voor je huid, maar een specialist weet toch net even meer! Bij Forma Tibi werk ik van binnenuit en buitenaf met geheel natuurlijke producten. Door van binnenuit én buitenaf jouw huid te behandelen ontstaat er een optimaal resultaat.

Huidspecialist Mandy

Met liefde en passie

Of je nu last hebt van een huidprobleem of bijvoorbeeld van stress, ik help je graag in de salon verder met het 100% natuurlijke product van Altearah.

Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de huidanalyse. Ik ontwikkel een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.