Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Natural Face Lifting

Voor elke huid een unieke behandeling op maat.

Wanneer je kiest voor een Natural face lifting/ Bindweefsel massage kuur behandeling worden de spieren in je gezicht door middel van deze natuurlijke massage techniek met regelmaat getraind. Door deze training gaat je collageen en elastine in je bindweefsel verbeteren waardoor je huid er strakker en vitaler uit komt te zien - en dat zonder het gebruik van fillers en botox.

Kuur 15 behandelingen

Tijdens deze 15 behandelingen ontvang je het meest uitgebreide pakket. In dit pakket zitten de 13 NFL behandelingen, de huid verstevigende behandeling én de huidverstevigende behandeling met de Aromabrasie®  (100% natuurlijke microdermabrasie).

Kuur 10 behandelingen

Bij een kuur van minimaal 10 behandelingen zal je gaan merken dat je huid volledig aan de massage gewend is.

In dit pakket zitten de 9 NFL behandelingen en de huidverstevigende behandeling.

Kuur 5 behandelingen

Dit pakket bevat 5 behandelingen en is een mooi startpakket om te ervaren wat de massages voor jou huid kunnen doen.

In dit pakket zitten de 4 NFL behandelingen en de huidverstevigende behandeling.

Alle producten volledig op maat naar uw huid.

Sinds 2012 bieden wij huidverzorging én huidverbetering in de meest natuurlijke vorm. Alle behandelingen worden gegeven met pure aandacht voor jou en jouw huid.

Natuurlijk kun je heel veel zelf doen voor je huid, maar een specialist weet toch net even meer! Bij Forma Tibi werk ik van binnenuit en buitenaf met geheel natuurlijke producten. Door van binnenuit én buitenaf jouw huid te behandelen ontstaat er een optimaal resultaat.

Huidspecialist Mandy

Met liefde en passie

Of je nu last hebt van een huidprobleem of van bijvoorbeeld reuma. Ik help je graag in de salon verder met de 100% natuurlijke producten van S.P.A. 

Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de huidanalyse. Ik ontwikkel een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.