Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Dry Skin

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Een droge huid hebben we door de leefomstandigheden al snel. Deze willen we graag verbeteren, omdat een huid met veel droogte sneller verouderd en verslechterd maar ook omdat een droge huid niet de capaciteit heeft om werkstoffen op te nemen.

Wat is Dry Skin?

Dry skin (ook wel droge huid) is een huidprobleem waarmee je last hebt van een droge huid. Je kunt dan onder andere last ervaren van een trekkerig gevoel, schilfers of zie je een huid waarin craquelé aanwezig is. 

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling werk ik diep in de huidlagen waardoor de huid niet nog droger wordt.

Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende (gezichts)behandelingen wordt de huid optimaal gevoed waardoor er een zichtbare verbetering in de huid ontstaat.

Aanpakkend | 90 of 110 minuten

De aanpakkende (gezichts)behandeling, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor een huid waarin je echt aanzienlijk verbetering ziet door de massage en producten.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat.