Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Seizoensbehandeling

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

De seizoensbehandeling is een heerlijk wisselende behandeling die gericht is op het seizoen. Wil je graag een behandeling op maat? Kies dan voor een van mijn andere behandelingen.

Wat houdt een seizoensbehandeling in?

Tijdens de seizoensbehandeling word jouw huid behandeld naar het seizoen waar je je op dat moment in bevind. Elk seizoen heeft een andere inhoud qua behandeling, zodat je huid goed wordt voorbereid op wat je huid op dat moment nodig heeft.

Elk seizoen een nieuwe behandeling: winter – lente – zomer – herfst. 

Seizoensbehandeling | 60 minuten

We gaan naar de lente! heerlijk weer zo een nieuw seizoen

Geniet daarom aansluitend van de lente behandeling

Dit seizoen is het de lentebehandeling Fris & Fruitig:
– Reiniging
– Scrub gezicht/ decolleté/ armen en handen
– Pakking voor je handen
– Oogmasker
– Vruchtenmasker voor je gezicht
– Massage schouders/ decolleté/ armen
– Oogcreme
– Voorjaarscrème 
– Dag make-up

60 minuten voor € 75,-

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Door de algemene leefomstandigheden merk je vaak dat je huid wat droger kan aanvoelen. Deze behandeling is een mooie behandeling als je niet weet of je een echt ”huidprobleem” hebt. Laat mij jou adviseren op maat zodra je in de salon bent!