Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Psoriasis

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Psoriasis is niet heel bekend terwijl veel mensen er toch wel last van hebben. Tijd om daar dus meer aandacht aan te besteden. Ben jij degene die ook last heeft van psoriasis? Laat mij jou dan adviseren!

Wat is Psoriasis?

Psoriasis is net even anders. Je huidcellen delen zich te snel waardoor het niet de mogelijkheid heeft om te helen en er constant een ”wond” blijft.

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling zorg ik er voor dat je huid stabiel blijft en niet verergerd.

Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende behandelingen wordt de huid optimaal gevoed waardoor er een verbetering in de huid ontstaat.

Aanpakkend | 90 of 110 minuten

De aanpakkende behandeling, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor zowel een reinigend als een verzorgend effect.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat.