Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Acne

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Tijdens de acne behandeling pak ik de acne aan, zodat je huidbarrière versterkt en je huid er egaler uit komt te zien. Twijfel jij of dit de juiste behandeling is voor jouw huid? Kom dan langs in de salon voor de huidanalyse, zodat ik jou kan adviseren voor de juiste behandeling

Wat is Acne?

Acne is een probleem in de huid waar ontstoken talgkliertjes te zien zijn. Er zijn verschillende vormen van acne welke op elke leeftijd kan ontstaan. Het huidprobleem is het meest voorkomend in het gezicht, maar is ook te vinden op je lichaam. Beide vormen zijn goed te behandelen waardoor je huid er egaler uit komt te zien.

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling werk ik diep in de huidlagen waardoor je acne niet verergerd.

Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende (gezichts)behandeling wordt de huid optimaal gereinigd en gevoed waardoor er een verbetering in de huid ontstaat en het acne voorkomt.

Aanpakkend | 90 of 110 minuten

De aanpakkende (gezichts)behandelingen, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor de meest effectieve aanpak voor jou acne probleem.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat.