Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

De salon

Voor iedereen, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Doordat ieder zijn huid heel persoonlijk is, behandel ik elke huid ook anders. Want of je een man of vrouw bent, jong of oud, dat alleen al maakt een heel verschil in het soort huidtype

Schoonheidssalon Forma tibi bestaat sinds 2012 en heeft zich sinds 2018 gespecialiseerd in de natuurlijke huidverbetering.
Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, er is altijd wel iets waar wij samen aan kunnen werken voor verbetering. 
Heb jij last van een huidprobleem maar dan enkel op het lichaam? Dan geef ik je graag persoonlijk advies tijdens een intake.

In de salon werk ik  uitsluitend met producten die geen minerale oliën, conserveringsmiddelen en chemicaliën bevatten.

Misschien dat je het volgende herkent: Voelt het alsof je huid zweet onder je crème? Voelt je huid vet aan en glimt? Voelt je huid trekkerig aan na het douchen?

Dit komt met name voor wanneer je een product gebruikt met minerale oliën. Deze oliën leggen een laag over je huid waardoor je huid niet ademt, niks opneemt, nog gevoeliger wordt, verslechterd en sneller verouderd.

Door mijn advies en de effectieve behandelmethodes die ik gebruik tijdens de behandeling, zorg ik ervoor dat je huid verbeterd waardoor er een stralende huid ontstaat met een sterkere huidbarriére.

Laat mij jou helpen!

De kracht van de natuur.

IMG_4370.jpgkopie
45306453_1922058241182259_7857843513587662848_n

In de salon forma tibi werk ik met een 100% natuurlijke huidmerk: Altearah franse aromatherapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van etherische oliën, lavendel, druivenpit olie en bijenwas. 

IMG_4329.jpgkopie
Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de huidcheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik ontwikkel een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel om jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Google reviews

Dit vinden zij van forma tibi

Linda Vink
Linda Vink
Lees verder
"Mooie natuurlijke producten en professionele warme aandacht!"
Mar Blaauw
Mar Blaauw
Lees verder
"Mandy is een professional met op maat gemaakte producten. Een enorme aanrader voor een schoonheidsbehandeling."
Astrid Scholtz
Astrid Scholtz
Lees verder
“Kundige schoonheidsspecialiste, kijkt goed naar je huid en past de producten daarop aan.”
Truus Jongerius
Truus Jongerius
Lees verder
“Dit is een hele fijne schoonheidssalon, prachtig ingericht en een hele goede en fijne behandeling. Ik heb al diverse ervaringen maar deze is ECHT HELEMAAL top!!”