Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

Anti-Age

Een ware beleving met 100% natuurlijke producten.

Waarom zijn deze anti- age behandelingen succesvol? Alleen etherische oliën hebben het vermogen om door alle huidlagen te dringen. Zij bereiken dus de elastische en collageenvezels die in de lederhuid en het onderhuids bindweefsel liggen en voeren direct hun stimulerende invloed uit.

Wat is Anti-Age?

Bij anti-age bedoel ik een behandeling die huidveroudering tegen gaat en vertraagd. We worden allemaal ouder, want dat hoort er bij. Maar mooi oud worden is natuurlijk wel wat we allemaal willen. Dat is nou precies waar ik voor sta en waarmee ik jou ga helpen!

Stabiel | 55 minuten

Tijdens de huid stabiele (gezichts)behandeling werk ik diep in de huidlagen waardoor veroudering wordt gestabiliseerd.

Voorkomend | 60 minuten

Bij de voorkomende (gezichts)behandelingen wordt de huid optimaal gevoed waardoor er een verbetering in de huid ontstaat.

Aanpakkend | 90 of 105 minuten

De aanpakkende (gezichts)behandeling, beschikbaar in 2 tijdsduren, zorgt voor zowel een huidverbeterend als een huidstimulerend effect, waarbij een optimaal resultaat ontstaat.

Stap 1.

Skincheck
Om een goed en passend advies te kunnen geven is het belangrijk om jouw huid en wensen te leren kennen. Door samen de vragen uit de skincheck te beantwoorden kan ik jouw type huid en de conditie ervan goed analyseren en beoordelen.

Stap 2.

Speciaal op maat huidbehandeling
Tijdens de behandeling werk ik naar aanleiding van de resultaten uit de skincheck. Ik schrijf een behandelplan op maat met 100% natuurlijke producten die geheel op jouw huid zijn afgestemd.

Stap 3.

Stappenplan voor thuis
Om het beste resultaat te kunnen behalen krijg je ook een stappenplan mee naar huis. Hierin geef ik advies mee voor jouw huid zodat jij thuis verder de behandeling kunt voortzetten door gebruik te maken van aansluitende producten van de behandeling.

Alle producten volledig op maat naar je huid.

Vind jij het lastig om een eerste goede keuze te maken voor een behandeling? Dan adviseer ik om een huidverbeterende 60 minuten gezichtsbehandeling te kiezen. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd en gevoed waardoor verbetering ontstaat. 

uitleg-salon-mandy