Hugaardskamp 8, 1991 BH Velserbroek 

De behandelingen

Voor elke huid een unieke behandeling op maat.

In de salon Forma Tibi werk ik alleen met geheel natuurlijke producten. Met deze producten ga ik op maat jouw huidprobleem verbeteren, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt met een nog betere uitstraling.

Aromatherapie

Een professionele gezichtsbehandeling met Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.)/ Les Gavots de Provence bied meer dan alleen ontspanning. Het zijn behandelingen waarin ik een persoonlijke product keuze maak waardoor jouw huidprobleem op maat wordt behandeld.

Natural Face Lifting

Is nog veel meer dan bindweefselmassage! Tijdens deze behandeling versterkt de elasticiteit van je huid en vervagen de rimpels. Gelaatscontouren worden gelift en de natuurlijke collageen en hydratatie worden gestimuleerd. Al na 1 behandeling verschijnt vitaliteit.

Alle producten volledig op maat naar uw huid.

Forma Tibi is een schoonheidssalon die net even verder kijkt dan de basis. Wanneer je last hebt van een probleem aan jouw huid gaan wij daar samen naar kijken voor een passende oplossing.

Huidspecialist Mandy

Met liefde en passie

Mijn naam is Mandy Nijssen en ik ben afgestudeerd schoonheidsspecialiste op niveau 4. Ik blijf mijzelf ontwikkelen met verschillende trainingen, gericht op het verzorgen en verbeteren van de huid op een natuurlijke manier. Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd al de passie gehad om schoonheidsspecialiste te worden.